Automatik

Hos Axeltoft A/S i Skovlunde har vi stor erfaring inden for Automatik, ventilationsautomatik og varmestyring

Få et effektivt system der virker

Vi servicerer og vedligeholder mange eksisterende automatiske anlæg og har via mange års erfaring opbygget en solid erfaring inden for automatik, ventilationsautomatik og varmestyringer. Vi samarbejder med mange forskellige ventilations aktører om fortrådning, regulering og servicering af forskellige ventilations leverandører. Vi har også mange års erfaring i fejlfinding på anlæg som ikke fungerer optimalt og som kræver justeringer.

Individuelt tilpasset automatik

Den enkelte virksomhed har individuelle behov til styresystemer og automatik alt afhængigt af, hvor og hvordan det skal anvendes. Med et system fra Regin er det muligt at styre komponenterne efter jeres behov.

Axeltoft har mange års erfaring med at opsætte og programmere styresystemer og automatik til alt ventilationsanlæg og øvrige styringer. Vi udarbejder den programmering som passer til jeres behov.

Regin systemer

Vi samarbejder tæt med et REGIN systemhus og er selv udførende, vi kan derved rådgive og udfører på øverste niveau. Vi er derfor eksperter i ventilationsautomatik og har flere store samarbejdspartnere.

Brandventilation

Vi hjælper en lang række ventilationsfirmaer med fortrådning af brandventilation og får deres anlæg til at fungerer sammen med øvrige styringer.

Kontakt os og hør mere eller få et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 53 55 57 11 eller skrive til vores e-mail el@axeltoft.com, hvis du ønsker at høre mere om automatik, eller hvis du kunne tænke dig at få udarbejdet et uforpligtende tilbud på din opgave.

Vi er kun få klik væk...

Få et uforpligtende opkald indenfor 24 timer!

Udfylder du formularen her på siden vender vi snarest tilbage med et godt tilbud på din ønskede opgave. 

OBS: Som fast kunde hos AXELTOFT A/S kan du få døgnservice 24/7.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi får 5 ud af 5 på Facebook
​Vores kunder elsker os!

​Følger du vores Facebookside kan du få et indblik i vores hverdag, og se projekter samt eventuelle jobopslag. Ikke én dag er ens, når man er på arbejde med AXELTOFT A/S!

Hos AXELTOFT A/S går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde​

Derfor er vi selvfølgelig medlem af

Om virksomheden

Autoriseret el-installatør, som beskæftiger sig med el, service, ladestandere, CTS, automatik samt energirigtige løsninger.

​CVR: 36053844

Vi kan hjælpe med...

Åbningstider

Mandag til fredag: 07.30-15.30

Kontakt os

AXELTOFT A/S

Meterbuen 41
2740 Skovlunde

Find vej

Telefon: 53 55 57 11

E-mail: el@axeltoft.com