Installation af dørtelefon til andelsforeninger

Dørtelefonsystemer i højeste klasse til fair priser

Leder du efter en el-installatør, som tilbyder installation af dørtelefon til andensforeninger? Så lad os finde en løsning til dig. Hos Axeltoft har vi stor ekspertise med dørtelefonsystemer i alle størrelser, og vi leverer gerne en løsning til dig. Vi har en finansieringsmodel, hvor I som andelsforening kan vælge installation af dørtelefon på afbetaling.

Vi er en moderne el-installatør, som har specialiseret sig i automatik og sikkerhed. Alle vores produkter er i højeste klasse, som vi leverer og installerer til fair priser. Fra vores base i Hvidovre servicerer vi kunder i hele landet, men især på Sjælland i blandt andet Glostrup, Skovlunde og Lyngby.

Vi har modellerne Fermax, IP-integra, Videx og Siedle.

Kameraløsninger giver større tryghed i hverdagen

​​Vi har et bredt udvalg af løsninger, for både private og erhverv. Vi kan for eksempel tilbyde en trådløs dørtelefon med kamera. Det er en populær løsning, så beboerne kan se, hvem der ringer på. Det giver en større tryghed i hverdagen. Vi har tilsammen mere end 30 års erfaring inden for området. Dermed kan du trygt vælge os til montering af dørtelefon, hvis du ønsker en professionel løsning.

Derudover er vi godt klædt på til at finde fejl på ældre anlæg og at reparere dem. Samtidig har vi mange reservedele til ældre anlæg, så vi kan reetablere defekte dørtelefoner hurtigt og effektivt. Du kan også få en fast serviceaftaler, ligesom mange andre ejendomme allerede har med os.

Få et uforpligtende tilbud på installation af dørtelefon

​Kontakt os gerne for at høre mere om dørtelefoner og de mange muligheder samt om vores priser på telefon 53 55 57 11 eller du kan skrive til vores e-mail info@axeltoft.dk. Vi kommer gerne ud for at se nærmere på ejendommen eller virksomheden, men vi kan også tage en snak i telefonen. Herefter kan vi fremsende et uforpligtende tilbud med en god pris for installation af dørtelefon med video eller kun med telefon. Du også velkommen til at høre mere om vores regin system.

Ring og få et godt tilbud

Fortæl mig om din opgave, så giver jeg et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

... eller udfyld formularen​

– så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 1-3 hverdage.

Tekniq Arbejdsgiverne

Hos Axeltoft A/S går vi aldrig på kompromis med den høje kvalitet, vores arbejde udføres i.

Mere end 30 års erfaring

Mere end tre årtiers erfaring har gjort os til en aldeles stærk spiller i branchen, og et sikkert valg.

Tillid, stabilitet og faglighed

​​Det er med ordene; tillid, stabilitet og faglighed, at vores medarbejdere servicerer kunderne.

​få professionel rådgivning

Interesseret i et uforpligtende tilbud?

​Det koster ingenting at få en skarp pris på din opgave. Uanset om du er en større eller mindre virksomhed eller privatperson, så kører vi gerne ud til din opgave.

​Kontakt os

Axeltoft A/S – autoriseret elinstallatør

Jernholmen 6, 2650 Hvidovre

CVR-nummer: 36053844​

Følg Axeltoft A/S på Facebook

Læs cookiedeklaration her

Tekniq Arbejdsgiverne

Hos Axeltoft A/S går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde​​. Derfor er vi selvfølgelig medlem af Tekniq Arbejdsgiverne.

© 2022 Axeltoft A/S. Alle rettigheder forbeholdes.