​El-installationer

​Vi udfører alle typer el-installationer inden for renoverings-, nybyg- samt serviceopgaver. Vi beskæftiger os med alle former for traditionelt-el arbejde såsom, udskiftning af tavler, 400V installationer, 230V installationer, motor installationer, udskiftning af HPFI eller andre relæer, hoved- og stikledninger, lys installationer, fejlfinding på eksisterende installationer – nye som gamle.

Vi ønsker at være en del af projekterne på så tidligt et stadie at vi kan rådgive på en professionel og proaktiv måde.

Kontakt os for et tilbud på el-installationer ved at ringe til 53 55 57 11, eller udfylde kontaktformularen her på siden.​

​Byggestrøm

Vi udlejer og opsætter byggestrøm for en håndfuld større entreprenører, hvorfor vi har det meste på lager konstant. Vi kan derfor relativ hurtigt hjælpe hvis I ønsker det, hvad enten uheldet er ude, I skal renovere eller I skal have strøm til arrangementer.

Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud på byggestrøm på telefon: 53 55 57 11, eller udfyld kontaktformularen her på siden.

El-attest

– I forsamlingslokaler der samlet benyttes til 150 personer eller derover, er det lovpligtigt at få udarbejdet en attest der skal hænges op synligt, således at personer kan være forsikret om at installationen er godkendt efter sikkerhedsstyrelsens regler. En sådan attest skal udarbejdes hvert 2. år ligeså skal nød- og panikbelysning, ABDL samt varslingsanlæg gennemgås og attesteres.

Vi giver gerne et tilbud på udarbejdelse af en el-attest for jer. Kontakt os på telefon: 53 55 57 11, eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Døgnservice

Til vores faste kunder samt samarbejdspartnere tilbyder vi desuden døgnservice 24/7 hvis uheldet skulle være ude.

Ring 53 55 57 11 for en uforpligtende snak eller book et møde angående en løsning til dig eller din virksomhed.

Vi er kun få klik væk...

Få et uforpligtende opkald indenfor 24 timer!

Udfylder du formularen her på siden vender vi snarest tilbage med et godt tilbud på din ønskede opgave. 

OBS: Som fast kunde hos AXELTOFT A/S kan du få døgnservice 24/7.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi får 5 ud af 5 på Facebook
​Vores kunder elsker os!

​Følger du vores Facebookside kan du få et indblik i vores hverdag, og se projekter samt eventuelle jobopslag. Ikke én dag er ens, når man er på arbejde med AXELTOFT A/S!

Hos AXELTOFT A/S går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde​

Derfor er vi selvfølgelig medlem af

Om virksomheden

Autoriseret el-installatør, som beskæftiger sig med el, service, ladestandere, CTS, automatik samt energirigtige løsninger.

​CVR: 36053844

Vi kan hjælpe med...

Åbningstider

Mandag til fredag: 07.30-15.30

Kontakt os

AXELTOFT A/S

Meterbuen 41
2740 Skovlunde

Find vej

Telefon: 53 55 57 11

E-mail: el@axeltoft.com