Teknik- og sikringsløsninger​

Her på siden kan du læse lidt om data og netværk, samt tekniske installationer.

​Data og netværk

Hos Axeltoft etablerer vi og servicerer mange traditionelle data installationer, IP-telefoni, acces-points, rack skabe, serverrum samt UPS-anlæg hos eksisterende samt nye kunder. Vi går i tæt dialog med den enkelte virksomhed eller person og får derved leveret den mest optimale installation. Vi gør brug af nogle af markedets bedste produkter og har stort kendskab til dem.

Kontakt os for et tilbud på etablering eller servicering af jeres data og netværk på telefon: 53 55 57 11.

Boligforeninger

Hvis i som forening ønsker en samlet pakkeløsning, så kan vi også klare denne opgave. Vi samarbejder med en af de førende virksomheder inden for levering af udstyr, så vi kan være sikre på at I for de optimale installationer installeret til enten internet, tv eller telefoni.

Få et tilbud ved at ringe på telefon: 53 55 57 11

Fibernetværk

​Vores teknikkere og projektleder kan håndtere alle slags installationsopgaver med fiber. Dette kan vi gøre både som under- og fagentreprenør. Vi er vant til at arbejde på vegne af andre, og vi arbejder altid effektivt. Vores teknikkere bliver løbende uddannet, således at vi altid har styr på de nyeste teknikker og metoder i branchen. Vi har ekspertise inden for både single- og multi-mode. Vi producerer løbende dokumentation.

For os er det en høj prioritet at overholde tidsplanen, ligesom vi har fokus på god kommunikation med andre leverandører samt kunder. Kontakt os for et tilbud ved at ringe til: 53 55 57 11

Dokumentation

– Vi sørger for installationen gennemtestes og såfremt kunden ønsker det kan vi teste installationen yderligere med mere avanceret udstyr og sørge for den lever op til de gældende protokoller. Dokumentationen udleveres efterfølgende.

Driftsikkerhed

Det kan have store økonomiske konsekvenser hvis et netværk ikke fungerer, det ved vi hos Axeltoft A/S. Derfor uddanner vi løbende medarbejdere i at sikre optimale data samt netværksinstallationer. Det gør at vi kan sikre jer en større driftssikkerhed samt service på et højt niveau.

Kontakt os for en uforpligtende snak på telefon: 53 55 57 11 eller book et møde angående en løsning til dig eller din virksomhed.​

Tekniske installationer

Vi udfører mange forskellige typer tekniske installationer. Vi har løbende efteruddannet vores medarbejdere så de kan udføre de krævende installationer. Vi har etableret sikringsløsninger for mange forskellige private, virksomheder samt foreninger som har ønsket at få optimeret deres sikkerhed.

Adgangskontrol

– Adgangskontrol er en god ide hvis I vil have sikret enten jeres virksomhed eller private hjem. Med adgangskontrol sikre I, at I ved hvem samt hvornår der er adgang til bygningens forskellige rum eller det kan benyttes som personale log.

– Vi er certificeret i det danskejede system; Salto og Ip-integra. Vi etablerer og installerer alt hardware samt opsætter brugere og installerer software m.m. Vi rådgiver i en totalløsning som sikre jer bedst muligt.

Kontakt os for et tilbud på adgangskontrol ved at ringe til 53 55 57 11, eller udfylde kontaktformularen her på siden.

Overvågning

– Overvågning kan benyttes hvis I ønsker at kunne holde øje med vigtige genstande, rum, veje eller personer. Vi rådgiver i privatlivsreglerne, optimale kameraer, lagringsplads m.m.

Overvågning er en god måde at sikre sig imod uønskede problemer eller udefrakommende personer.

Vi benytter os af HIK-visions produkter som efter vores mening er af den bedste kvalitet.

Kontakt os for et tilbud på en overvågningsløsning ved at ringe til 53 55 57 11, eller udfylde kontaktformularen her på siden.

Intelligente installationer

– Vi er eksperter i IHC og har etableret flere systemer til restauranter. Vi har desuden etableret flere huse med IHC. Vi følger løbende med i den teknologiske udvikling og finder nye systemer at uddanne os i.

Vi har flere gange etableret lysinstallationer med Dali styring også. Kontakt os på telefon: 53 55 57 11

Brandsikring

– Vi udfører gerne ABDL (automatisk brand dørs lukning) og har udført en del af dette for vores mange entreprenører. Vi kan også etablere installationen til henholdsvis ABA (Automatisk brand alarmering) samt ABV (automatisk brand ventilation). Vi er dog ikke certificerede via Dansk brand institut og kan derved ikke idriftsætte ABA, ABV og talevarslings anlæg. Men vi samarbejder med en af de førende tekniske virksomheder i hovedstadsområdet, som kan være os behjælpelige med dette.

Kontakt os på telefon: 53 55 57 11

Alarmsystemer

– Vi etablerer gerne alarmer til husbehov.

Vi er ikke certificerede i alarmer der skal være forsikringsgodkendte. Men vi samarbejder med en af de førende tekniske virksomheder i hovedstadsområdet, som kan være os behjælpelige med dette.

Få et tilbud på installation af alarmer på telefon: 53 55 57 11

Pumper og pumpesystemer

Vi udfører service og installation på pumper og pumpesystemer.

Vi kan ligeledes etablere styring og alarm af pumper til private og erhverv.

Ring 53 55 57 11 for en uforpligtende snak eller book et møde angående en løsning til dig eller din virksomhed.

Ring og få et godt tilbud

Fortæl mig om din opgave, så giver jeg et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

... eller udfyld formularen​

– så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 1-3 hverdage.

Tekniq Arbejdsgiverne

Hos Axeltoft A/S går vi aldrig på kompromis med den høje kvalitet, vores arbejde udføres i.

Mere end 30 års erfaring

Mere end tre årtiers erfaring har gjort os til en aldeles stærk spiller i branchen, og et sikkert valg.

Tillid, stabilitet og faglighed

​​Det er med ordene; tillid, stabilitet og faglighed, at vores medarbejdere servicerer kunderne.

​få professionel rådgivning

Interesseret i et uforpligtende tilbud?

​Det koster ingenting at få en skarp pris på din opgave. Uanset om du er en større eller mindre virksomhed eller privatperson, så kører vi gerne ud til din opgave.

​Kontakt os

Axeltoft A/S – autoriseret elinstallatør

Jernholmen 6, 2650 Hvidovre

CVR-nummer: 36053844​

Følg Axeltoft A/S på Facebook

Læs cookiedeklaration her

Tekniq Arbejdsgiverne

Hos Axeltoft A/S går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde​​. Derfor er vi selvfølgelig medlem af Tekniq Arbejdsgiverne.

© 2022 Axeltoft A/S. Alle rettigheder forbeholdes.