Teknik / Sikring​

Her på siden kan du læse lidt om data og netværk, samt tekniske installationer.

​Data og netværk

Vi etablerer og servicerer mange traditionelle data installationer, IP-telefoni, acces-points, rack skabe, serverrum samt UPS-anlæg hos eksisterende samt nye kunder. Vi går i tæt dialog med den enkelte virksomhed eller person og får derved leveret den mest optimale installation. Vi gør brug af nogle af markedets bedste produkter og har stort kendskab til dem.

Kontakt os for et tilbud på etablering eller servicering af jeres data og netværk på telefon: 53 55 57 11.

Boligforeninger

Hvis i som forening ønsker en samlet pakkeløsning, så kan vi også klare denne opgave. Vi samarbejder med en af de førende virksomheder inden for levering af udstyr, så vi kan være sikre på at I for de optimale installationer installeret til enten internet, tv eller telefoni.

Få et tilbud ved at ringe på telefon: 53 55 57 11

Fiber

– Vi trækker gerne kabler og klargøre fiber installationer. Vi har dog ikke selv kompetencer indenfor fibersplidsning og kan ikke færdiggøre fiberinstallationen.

Vi samarbejder dog med andre dygtige installatører der kan dette.

Kontakt os for et tilbud ved at ringe til: 53 55 57 11

Dokumentation

– Vi sørger for installationen gennemtestes og såfremt kunden ønsker det kan vi teste installationen yderligere med mere avanceret udstyr og sørge for den lever op til de gældende protokoller. Dokumentationen udleveres efterfølgende.

Driftsikkerhed

Det kan have store økonomiske konsekvenser hvis et netværk ikke fungerer, det ved vi hos Axeltoft A/S. Derfor uddanner vi løbende medarbejdere i at sikre optimale data samt netværksinstallationer. Det gør at vi kan sikre jer en større driftssikkerhed samt service på et højt niveau.

Kontakt os for en uforpligtende snak på telefon: 53 55 57 11 eller book et møde angående en løsning til dig eller din virksomhed.​

Tekniske installationer

Vi udfører mange forskellige typer tekniske installationer. Vi har løbende efteruddannet vores medarbejdere så de kan udføre de krævende installationer. Vi har etableret sikringsløsninger for mange forskellige private, virksomheder samt foreninger som har ønsket at få optimeret deres sikkerhed.

Adgangskontrol

– Adgangskontrol er en god ide hvis I vil have sikret enten jeres virksomhed eller private hjem. Med adgangskontrol sikre I, at I ved hvem samt hvornår der er adgang til bygningens forskellige rum eller det kan benyttes som personale log.

– Vi er certificeret i det danskejede system; Jantar. Vi etablerer og installerer alt hardware samt opsætter brugere og installerer software m.m. Vi rådgiver i en totalløsning som sikre jer bedst muligt.

Kontakt os for et tilbud på adgangskontrol ved at ringe til 53 55 57 11, eller udfylde kontaktformularen her på siden.

Overvågning

– Overvågning kan benyttes hvis I ønsker at kunne holde øje med vigtige genstande, rum, veje eller personer. Vi rådgiver i privatlivsreglerne, optimale kameraer, lagringsplads m.m.

Overvågning er en god måde at sikre sig imod uønskede problemer eller udefrakommende personer.

Vi benytter os af HIK-visions produkter som efter vores mening er af den bedste kvalitet.

Kontakt os for et tilbud på en overvågningsløsning ved at ringe til 53 55 57 11, eller udfylde kontaktformularen her på siden.

Dørtelefon

Vi har tilsammen mere end 30 års erfaring på området og kan fejlfinde samt reparerer på ældre anlæg. Vi har mange reservedele til ældre anlæg i virksomheden, som gør at vi hurtigt, kan få reetableret systemet til gavn for kunden.

Vi har på nuværende tidspunkt serviceaftaler på en hel del ejendomme hvad angår dørtelefoni med mange glade kunder til følge.

For et tilbud på dørtelefonanlæg, kontakt os på telefon: 53 55 57 11, eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Intelligente installationer

– Vi er eksperter i IHC og har etableret flere systemer til restauranter. Vi har desuden etableret flere huse med IHC. Vi følger løbende med i den teknologiske udvikling og finder nye systemer at uddanne os i.

Vi har flere gange etableret lysinstallationer med Dali styring også. Kontakt os på telefon: 53 55 57 11

Brand

– Vi udfører gerne ABDL (automatisk brand dørs lukning) og har udført en del af dette for vores mange entreprenører. Vi kan også etablere installationen til henholdsvis ABA (Automatisk brand alarmering) samt ABV (automatisk brand ventilation). Vi er dog ikke certificerede via Dansk brand institut og kan derved ikke idriftsætte ABA, ABV og talevarslings anlæg. Men vi samarbejder med en af de førende tekniske virksomheder i hovedstadsområdet, som kan være os behjælpelige med dette.

Kontakt os på telefon: 53 55 57 11

Alarm

– Vi etablerer gerne alarmer til husbehov.

Vi er ikke certificerede i alarmer der skal være forsikringsgodkendte. Men vi samarbejder med en af de førende tekniske virksomheder i hovedstadsområdet, som kan være os behjælpelige med dette.

Få et tilbud på installation af alarmer på telefon: 53 55 57 11

Pumper

Vi udfører service og installation på pumper og pumpesystemer.

Vi kan ligeledes etablere styring og alarm af pumper til private og erhverv.

Ring 53 55 57 11 for en uforpligtende snak eller book et møde angående en løsning til dig eller din virksomhed.

Vi er kun få klik væk...

Få et uforpligtende opkald indenfor 24 timer!

Udfylder du formularen her på siden vender vi snarest tilbage med et godt tilbud på din ønskede opgave. 

OBS: Som fast kunde hos AXELTOFT A/S kan du få døgnservice 24/7.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi får 5 ud af 5 på Facebook
​Vores kunder elsker os!

​Følger du vores Facebookside kan du få et indblik i vores hverdag, og se projekter samt eventuelle jobopslag. Ikke én dag er ens, når man er på arbejde med AXELTOFT A/S!

Hos AXELTOFT A/S går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde​

Derfor er vi selvfølgelig medlem af

Om virksomheden

Autoriseret el-installatør, som beskæftiger sig med el, service, ladestandere, CTS, automatik samt energirigtige løsninger.

​CVR: 36053844

Vi kan hjælpe med...

Åbningstider

Mandag til fredag: 07.30-15.30

Kontakt os

AXELTOFT A/S

Meterbuen 41
2740 Skovlunde

Find vej

Telefon: 53 55 57 11

E-mail: el@axeltoft.com