Loadshare ladestandere

Overvejer du at tilkøbe en ladestander? Hos Axeltoft A/S er vi specialiseret i ombygning af ladestanderløsninger, hvad enten det er et "stand alone"-system til private eller et større anlæg.

Vi har udført adskillige små som store anlæg og kender derfor både fordele og ulemper. Vi vil gerne rådgive vores kunder så tidligt som muligt i deres overvejelser om e-mobility. 

Loadshare

Vi specialiseret i load share og load management systems. Formålet er at fordele og kontrollere dit elektricitetsforbrug, så det ikke overbelaster hovedstikledninger. Vi er de første, som kan tilbyde denne løsning, og derfor hjælper vi kunder i hele Danmark.

Undgå overbelastning af forsyningen med loadshare

​Det er omkostningsfuldt at udskifte hovedstikledningen, hvis den ikke kan klare belastningen, når forbruget er højest eller at der skal etableres en ekstra transformerstation som er bekostelig.

Vi tilbyder hjælp til fordeling af belastningen, og her har vi et særligt load management-system. Loadshare er en intelligent belastningsfordeling, som styrer belastningen ved at fordele den. Samtidig kontrollerer den forbruget og sørger derved for at hverken ladestandere eller boliger, kontorer m.m har for stort forbrug. Vi lægger vægt på tillid, stabilitet, faglighed og kommunikation vores arbejde. Vores teknikere er særligt uddannet inde for dette og er altid klar til at hjælpe.

Kontakt os for at høre mere om load management​

Du er velkommen til at høre mere om load management på telefon 53 55 57 11 eller du kan skrive til vores e-mail info@axeltoft.dk. Vi kommer gerne ud for at få en snak om jeres ønsker og behov. Derpå kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud på en load share-løsning.

Powerfuel​

POWER FUEL TILBYDER SAMLET OG FLEKSIBLE LØSNINGER I FORBINDELSE MED PRIVATE LADESTANDERE.

​Hos Power Fuel kan du købe en privat ladestander, så du har mulighed for at oplade din eldrevne bil derhjemme. Det skal være let og fleksibelt at eje en elbil, og det vil vi gerne skabe de bedste forudsætninger for.

Med en privat ladestander slipper du for bekymringer og besvær med at lede efter en parkeringsplads med ladestander og du kan få strøm på bilen når det passer lige præcis dig. Det er nemt og bekvemt at sætte din eldrevne vil til opladning, og du vil til enhver tid være klar til at køre den næste tur. En privat ladestander gør det helt enkelt meget nemmere for dig at eje en elbil.

Sikker og brugervenlig

Power Fuels ladestander lever op til EU’s høje sikkerhedsstandarder. Den er bygget i pulverlakeret aluminium, den høje kvalitet sikrer at den kan modstå det nordiske hårde klima. Power Fuels app gør det nemt og overskueligt at se dit forbrug i appen.

fordelagtig serviceaftale til privat og erhverv

Vi mener det skal være nemt at skifte til en grønnere omstilling.

For 69 kr. om måneden sørger vi for at søge refusion af elafgift, softwareopdatering, drift og vedligeholdelse af dit ladeudstyr. Opstår der komplikationer eller spørgsmål, udfører vi altid fuld service samt support. Desuden får du adgang til alle Power Fuels ladestandere landet over, så du altid er sikret strøm på din bil – uanset hvor du befinder dig.

Ring og få et godt tilbud

Fortæl mig om din opgave, så giver jeg et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

... eller udfyld formularen​

– så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 1-3 hverdage.

Tekniq Arbejdsgiverne

Hos Axeltoft A/S går vi aldrig på kompromis med den høje kvalitet, vores arbejde udføres i.

Mere end 30 års erfaring

Mere end tre årtiers erfaring har gjort os til en aldeles stærk spiller i branchen, og et sikkert valg.

Tillid, stabilitet og faglighed

​​Det er med ordene; tillid, stabilitet og faglighed, at vores medarbejdere servicerer kunderne.

​få professionel rådgivning

Interesseret i et uforpligtende tilbud?

​Det koster ingenting at få en skarp pris på din opgave. Uanset om du er en større eller mindre virksomhed eller privatperson, så kører vi gerne ud til din opgave.

​Kontakt os

Axeltoft A/S – autoriseret elinstallatør

Jernholmen 6, 2650 Hvidovre

CVR-nummer: 36053844​

Følg Axeltoft A/S på Facebook

Læs cookiedeklaration her

Tekniq Arbejdsgiverne

Hos Axeltoft A/S går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde​​. Derfor er vi selvfølgelig medlem af Tekniq Arbejdsgiverne.

© 2022 Axeltoft A/S. Alle rettigheder forbeholdes.