Ladestander

Overvejer du at tilkøbe en ladestander? Hos Axeltoft A/S er vi specialiseret i ombygning af ladestander løsninger, hvad enten det er et stand alone system til private eller et større anlæg.

Vi har udført adskillige små som store anlæg og kender derfor ulemper samt fordele. Vi vil gerne rådgive kunden på så tidligt et stadie som muligt.

Loadshare

Vi specialiseret i load share og load management systems. Formålet er at fordele og kontrollere dit elektricitetsforbrug, så det ikke overbelaster hovedstikledninger. Vi er de første, som kan tilbyder denne løsning, og derfor hjælper vi kunder i hele Danmark.

Undgå overbelastning af forsyningen med loadshare

​Det er omkostningsfuldt at udskifte hovedstikledningen, hvis den ikke kan klare belastningen, når forbruget er højest eller at der skal etableres en ekstra transformerstation som er bekostelig.

Vi tilbyder hjælp til fordeling af belastningen, og her har vi et særligt load management-system. Loadshare er en intelligent belastningsfordeling, som styrer belastningen ved at fordele den. Samtidig kontrollerer den forbruget og sørger derved for at hverken ladestandere eller boliger, kontorer m.m har for stort forbrug.

Vi lægger vægt på tillid, stabilitet, faglighed og kommunikation vores arbejde. Vores teknikere er særligt uddannet inde for dette og er altid klar til at hjælpe.

Kontakt os for at høre mere om load management​

Du er velkommen til at høre mere om load management. Vi kommer gerne ud for at få en snak om jeres ønsker og behov. Derpå kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud på en load share-løsning.

Vi er kun få klik væk...

Få et uforpligtende opkald indenfor 24 timer!

Udfylder du formularen her på siden vender vi snarest tilbage med et godt tilbud på din ønskede opgave. 

OBS: Som fast kunde hos AXELTOFT A/S kan du få døgnservice 24/7.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi får 5 ud af 5 på Facebook
​Vores kunder elsker os!

​Følger du vores Facebookside kan du få et indblik i vores hverdag, og se projekter samt eventuelle jobopslag. Ikke én dag er ens, når man er på arbejde med AXELTOFT A/S!

Hos AXELTOFT A/S går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde​

Derfor er vi selvfølgelig medlem af

Om virksomheden

Autoriseret el-installatør, som beskæftiger sig med el, service, ladestandere, CTS, automatik samt energirigtige løsninger.

​CVR: 36053844

Vi kan hjælpe med...

Åbningstider

Mandag til fredag: 07.30-15.30

Kontakt os

AXELTOFT A/S

Meterbuen 41
2740 Skovlunde

Find vej

Telefon: 53 55 57 11

E-mail: el@axeltoft.com