Lysstyring med DALI eller CASAMBI

Produkter i højeste klasse til fair priser

​Hos Axeltoft i Hvidovre sørger vi for intelligent lysstyring til erhverv og kommuner. Vi har specialiseret os i lysstyringssystemer, og vi kan også installere en skræddersyet løsning til vores kunder. Vi er en moderne el-installatør, som er ekspert i intelligente styringssystemer som for eksempel BTB. Vores produkter er i højeste klasse, men vi leverer altid til fair priser.

Vi kommer gerne forbi tidligt i dine overvejelser ift. rådgivning. Vi servicerer kommuner og virksomheder over hele landet, men kører særligt meget ud til kunder på Sjælland, herunder i Glostrup, Skovlunde og Lyngby.

Mere komfort og en lavere elregning

Et intelligent styresystem gør sig særligt gavnligt i kontorfællesskaber eller andre større erhvervslokaler, hvor en simpel lysstyring til at dække en hel bygning er tidsbesparende. Med ét tryk kan den sidste medarbejder til at forlade arbejdspladsen slukke alt lys. Denne løsning kan give besparelser på elregningen på op til 80 %, samt længere levetid på dine lyskilder. Ligesom det er bevist, at bedre lys optimerer dine medarbejderes arbejdsindsats.

Få mere information om intelligent lysstyring

​Kontakt os for at høre mere om intelligent lysstyring i hjemmet, herunder om teknologi fra blandt andet Helvar, Casambi og DALI på telefon 53 55 57 11 eller du kan skrive til vores e-mail info@axeltoft.dk. Vi kommer gerne ud til en snak. Her kan vi råde og vejlede, og det kan være i forhold til både nybyggeri og ældre huse. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud på et intelligent styringssystem, som passer til dig og dit hjem. Du også velkommen til at høre mere om vores installation af dørtelefon.

Ring og få et godt tilbud

Fortæl mig om din opgave, så giver jeg et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

... eller udfyld formularen​

– så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 1-3 hverdage.

Tekniq Arbejdsgiverne

Hos Axeltoft A/S går vi aldrig på kompromis med den høje kvalitet, vores arbejde udføres i.

Mere end 30 års erfaring

Mere end tre årtiers erfaring har gjort os til en aldeles stærk spiller i branchen, og et sikkert valg.

Tillid, stabilitet og faglighed

​​Det er med ordene; tillid, stabilitet og faglighed, at vores medarbejdere servicerer kunderne.

​få professionel rådgivning

Interesseret i et uforpligtende tilbud?

​Det koster ingenting at få en skarp pris på din opgave. Uanset om du er en større eller mindre virksomhed eller privatperson, så kører vi gerne ud til din opgave.

​Kontakt os

Axeltoft A/S – autoriseret elinstallatør

Jernholmen 6, 2650 Hvidovre

CVR-nummer: 36053844​

Følg Axeltoft A/S på Facebook

Læs cookiedeklaration her

Tekniq Arbejdsgiverne

Hos Axeltoft A/S går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde​​. Derfor er vi selvfølgelig medlem af Tekniq Arbejdsgiverne.

© 2022 Axeltoft A/S. Alle rettigheder forbeholdes.