​Om Axeltoft

​Axeltoft er en el-installatør virksomhed som har eksisteret siden 2014.

Jacob Axeltoft stiftede virksomheden i sin tid. Hans mål var at skabe en virksomhed, der kunne udføre arbejde af høj kvalitet og som relativt hurtigt ville kunne etablere sig på markedet. Jacob har altid haft en drøm og ambition om at starte selvstændigt, hvorfor han allerede i en alder af bare 25 år, startede virksomheden.

Siden 2014 er virksomheden vokset større og beskæftiger på nuværende tidspunkt både elektrikere og lærlinge. Vi sætter stor værdi i at tage ansvar inden for vores branche og få uddannet elektrikere.

Vi har siden 2014 oparbejdet en fast kreds af pålidelige og trofaste kunder, som har tillid til at vi udfører opgaverne på den mest økonomisk fordelagtige måde, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

I 2016 flyttede virksomheden fra Valby til Skovlunde. Afstanden fra Skovlunde har gjort det nemmere at dække en større del af Sjælland. En stor del af det arbejde Axeltoft udfører er i København og Nordsjælland, men tøv ikke hvis du ønsker hjælp i anden omegn.

Det er med ordene; tillid, stabilitet og faglighed, at vores montører samt teknikere servicerer alle kunder. Så hvad enten I er privat, offentlig eller erhvervskunde står vi klar til at hjælpe.

Vi er kun få klik væk...

Få et uforpligtende opkald indenfor 24 timer!

Udfylder du formularen her på siden vender vi snarest tilbage med et godt tilbud på din ønskede opgave. 

OBS: Som fast kunde hos AXELTOFT A/S kan du få døgnservice 24/7.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi får 5 ud af 5 på Facebook
​Vores kunder elsker os!

​Følger du vores Facebookside kan du få et indblik i vores hverdag, og se projekter samt eventuelle jobopslag. Ikke én dag er ens, når man er på arbejde med AXELTOFT A/S!

Hos AXELTOFT A/S går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde​

Derfor er vi selvfølgelig medlem af

Om virksomheden

Autoriseret el-installatør, som beskæftiger sig med el, service, ladestandere, CTS, automatik samt energirigtige løsninger.

​CVR: 36053844

Vi kan hjælpe med...

Åbningstider

Mandag til fredag: 07.30-15.30

Kontakt os

AXELTOFT A/S

Meterbuen 41
2740 Skovlunde

Find vej

Telefon: 53 55 57 11

E-mail: el@axeltoft.com