Regin-system til automatik og varmestyring

Vi tilbyder rådgivning, installation og reparation

Overvejer du at få et Regin-system? Så kan vi hjælpe dig hos Axeltoft A/S. Vi samarbejder tæt med et REGIN-systemhus og kan derved rådgive og udføre på øverste niveau. Vi er derved eksperter i ventilationsautomatik og samarbejder på nuværende tidspunkt med flere større aktører. Vi har adresse i Hvidovre og servicerer kunder i blandt andet Glostrup, Lyngby og Skovlunde samt andre steder på Sjælland.

Styring af komponenter efter individuelle behov

​Vi har mange års erfaring med at opsætte og programmere styresystemer og automatik til alt fra ventilationsanlæg til øvrige styringer. Vi er kort sagt eksperter i ventilationsautomatik og har flere store samarbejdspartnere.

Vi samarbejder tæt med et Regin-systemhus, hvor vi selv er udførende. Et Regin-system gør det muligt at styre alle komponenter helt efter dine individuelle behov. Vi kan med andre ord efterkomme alle behov for styresystemer og automatik. Dermed vil det passe præcis til, hvor og hvordan det skal anvendes.

Vi servicerer og vedligeholder også eksisterende automatiske anlæg. Vi har stor ekspertise med fejlfinding på anlæg, som ikke fungerer optimalt, eller som kræver justeringer.

Vi samarbejder også med ventilationsaktører om fortrådning, regulering og servicering af forskellige ventilationssystemer. Derudover hjælper vi med fortrådning af brandventilationsanlæg og med at få disse anlæg til at fungere sammen med de øvrige styringer.

Hør mere om installation og service af et Regin-system

​Kontakt os gerne for at få mere at vide om Regin-systemer samt om vores ydelser og priser på telefon 53 55 57 11 eller du kan skrive til vores e-mail info@axeltoft.dk. Vi tager gerne en snak om, hvordan vi kan assistere med vores kompetencer. Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud med en god pris for installation eller service af et Regin-system. Du også velkommen til at høre mere om vores CTS programmering.

Ring og få et godt tilbud

Fortæl mig om din opgave, så giver jeg et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

... eller udfyld formularen​

– så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 1-3 hverdage.

Tekniq Arbejdsgiverne

Hos Axeltoft A/S går vi aldrig på kompromis med den høje kvalitet, vores arbejde udføres i.

Mere end 30 års erfaring

Mere end tre årtiers erfaring har gjort os til en aldeles stærk spiller i branchen, og et sikkert valg.

Tillid, stabilitet og faglighed

​​Det er med ordene; tillid, stabilitet og faglighed, at vores medarbejdere servicerer kunderne.

​få professionel rådgivning

Interesseret i et uforpligtende tilbud?

​Det koster ingenting at få en skarp pris på din opgave. Uanset om du er en større eller mindre virksomhed eller privatperson, så kører vi gerne ud til din opgave.

​Kontakt os

Axeltoft A/S – autoriseret elinstallatør

Jernholmen 6, 2650 Hvidovre

CVR-nummer: 36053844​

Følg Axeltoft A/S på Facebook

Læs cookiedeklaration her

Tekniq Arbejdsgiverne

Hos Axeltoft A/S går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde​​. Derfor er vi selvfølgelig medlem af Tekniq Arbejdsgiverne.

© 2022 Axeltoft A/S. Alle rettigheder forbeholdes.