Automatik

Få et effektivt system der virker

Hos Axeltoft A/S har vi stor erfaring inden for Automatik, ventilationsautomatik og varmestyring. Vi servicerer og vedligeholder mange eksisterende automatiske anlæg og har via mange års erfaring opbygget en solid erfaring inden for automatik, ventilationsautomatik og varmestyringer. Vi samarbejder med mange forskellige ventilations aktører om fortrådning, regulering og servicering af forskellige ventilations leverandører.

Vi har også mange års erfaring i fejlfinding på anlæg som ikke fungerer optimalt og som kræver justeringer. Fra vores adresse i Hvidovre hjælper vi blandt andet kunder i Skovlunde, Lyngby, Glostrup og på det øvrige Sjælland. 

Individuelt tilpasset automatik

Den enkelte virksomhed har individuelle behov til styresystemer og automatik alt afhængigt af, hvor og hvordan det skal anvendes. Med et system fra Regin er det muligt at styre komponenterne efter jeres behov. Axeltoft har mange års erfaring med at opsætte og programmere styresystemer og automatik til alt ventilationsanlæg og øvrige styringer. Vi udarbejder den programmering som passer til jeres behov.​

Brandventilation

Vi hjælper en lang række ventilationsfirmaer med fortrådning af brandventilation og får deres anlæg til at fungerer sammen med øvrige styringer.

Kontakt os og hør mere eller få et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 53 55 57 11 eller skrive til vores e-mail info@axeltoft.dk, hvis du ønsker at høre mere om automatik, eller hvis du kunne tænke dig at få udarbejdet et uforpligtende tilbud på din opgave. Du også velkommen til at høre mere om vores lysstyring.

Ring og få et godt tilbud

Fortæl mig om din opgave, så giver jeg et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

... eller udfyld formularen​

– så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 1-3 hverdage.

Tekniq Arbejdsgiverne

Hos Axeltoft A/S går vi aldrig på kompromis med den høje kvalitet, vores arbejde udføres i.

Mere end 30 års erfaring

Mere end tre årtiers erfaring har gjort os til en aldeles stærk spiller i branchen, og et sikkert valg.

Tillid, stabilitet og faglighed

​​Det er med ordene; tillid, stabilitet og faglighed, at vores medarbejdere servicerer kunderne.

​få professionel rådgivning

Interesseret i et uforpligtende tilbud?

​Det koster ingenting at få en skarp pris på din opgave. Uanset om du er en større eller mindre virksomhed eller privatperson, så kører vi gerne ud til din opgave.

​Kontakt os

Axeltoft A/S – autoriseret elinstallatør

Jernholmen 6, 2650 Hvidovre

CVR-nummer: 36053844​

Følg Axeltoft A/S på Facebook

Læs cookiedeklaration her

Tekniq Arbejdsgiverne

Hos Axeltoft A/S går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde​​. Derfor er vi selvfølgelig medlem af Tekniq Arbejdsgiverne.

© 2022 Axeltoft A/S. Alle rettigheder forbeholdes.